Clown Overijssel

Overijssel

Ballonnenclown Overijssel
Funny is werkzaam in Overijssel.

Ballonnenclown Funny Overijssel draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Overijssel uit laten delen door Funny in Overijssel?
Tarief vanaf: € 160,00.

Dit is excl. reiskosten vanaf Oldenzaal en materialen.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen. Tarieven zijn excl. 6% BTW

Kinderfeestjes (1 uur) Overijssel
Een gezellig 1 duur durend kinderfeestje in Overijssel met Ballonnen, suikerspintractatie en een kleinigheidje uit de grabbelton.
Bij binnenkomst zal Funny starten met haar ballonnenact. Voor alle aanwezige kindjes is er hun favoriete diertje in een ballon. We gaan smullen van een heerlijke wollige suikerspin en is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.
Tarief vanaf: €100,00 excl. reiskosten vanaf Oldenzaal, incl. materialen en BTW
Duur: 1 uur

Kinderfeestjes (2 uur)clown Overijssel
Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Overijssel. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Funny. Voor alle is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld en wordt er een snoepketting gemaakt. Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief Overijssel vanaf: € 160,00 excl. reiskosten en inclusief materialen en BTW. Boven de 10 komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.
clown

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204 BTW: 180344092B02