Clown Kop van Overijssel

Clown Kop van

Ballonnenclown Salland
Clown Funny is werkzaam in Kop van Overijssel.

Ballonnenclown Clown Funny Kop van  draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Kop van  uit laten delen door Clown Funny in Kop van Overijssel?
Tarief vanaf: € 160,00.

Dit is excl. reiskosten vanaf Oldenzaal en materialen.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen. Tarieven zijn excl. 6% BTW

Kinderfeestjes (1 uur) Kop van
Een gezellig 1 duur durend kinderfeestje in Kop van  met Ballonnen, suikerspintractatie en een kleinigheidje uit de grabbelton.
Bij binnenkomst zal Clown Funny starten met haar ballonnenact. Voor alle aanwezige kindjes is er hun favoriete diertje in een ballon. We gaan smullen van een heerlijke wollige suikerspin en is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.
Tarief vanaf: €100,00 excl. reiskosten vanaf Oldenzaal, incl. materialen en BTW
Duur: 1 uur

Kinderfeestjes (2 uur)clown Kop van Overijssel
Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Kop van Overijssel. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny. Voor alle is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld en wordt er een snoepketting gemaakt. Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief Kop van Overijssel vanaf: € 160,00 excl. reiskosten en inclusief materialen en BTW.
Duur: 2 uur
Boven de 10 komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.
clown Kop van Overijssel

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204
BTW: NL002029346B89


Schminken Overijssel

De gezichtjes van de laten schminken?
Op een kinderfeestje, evenement of gewoon gezellig thuis.
De gezichtjes van de worden omgetoverd tot de mooiste kunstwerkjes.
Bij staat het schminken op nummer 1 van leukste activiteiten.


Kinderfeestjes Overijssel

Op zoek naar leuke kinderfeestjes? Een compleet georganiseerd kinderfeestje of leuke aanvullingen voor kinderfeestjes? Op kinderfeestjesthema.nl vindt u leuke ideeën en aanvullingen voor kinderfeestjes.


Ballonnenclown Overijssel

Clown Funny is een ballonnenclown die op hoog tempo ballonnen draait op kinderfeestjes, feestjes en partijen. Maar ook tijdens kinderfeestjes zullen de ballon dieren van Clown Funny voorbij komen. Als ballonnenclown maakt Clown Funny tijdens het ballondraaien gebruik van de openheid van de kinderen. Meer weten over ballonnenclown Clown Funny? Kijk dan snel verder….


Zandtekeningen Overijssel

Zandtekeningen zijn een soort stickervellen met allerlei soorten afbeeldingen. De voorgesneden vlakken worden verwijderd. Hierdoor ontstaat een kleeflaagje. Over dit kleeflaagje wordt gekleurd zand gestrooid. Op deze manier wordt de gehele kleurplaat ingekleurd. Je eigen zandschilderij is klaar om opgehangen te worden.