Clown Salland

Clown Salland

Ballonnenclown Salland
Clown Funny is werkzaam in Salland.

Ballonnenclown Clown Funny Salland draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Salland uit laten delen door Clown Funny in Salland?
Tarief vanaf: € 160,00.

Dit is excl. reiskosten vanaf Oldenzaal en materialen.
Vervolguren: €80,00 per uur. Incl. materialen. Tarieven zijn excl. 6% BTW

Kinderfeestjes (1 uur) Salland
Een gezellig 1 duur durend kinderfeestje in Salland met Ballonnen, suikerspintractatie en een kleinigheidje uit de grabbelton.
Bij binnenkomst zal Clown Funny starten met haar ballonnenact. Voor alle aanwezige kindjes is er hun favoriete diertje in een ballon. We gaan smullen van een heerlijke wollige suikerspin en is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.
Tarief vanaf: €100,00 excl. reiskosten vanaf Oldenzaal, incl. materialen en BTW
Duur: 1 uur

Kinderfeestjes (2 uur)clown Salland
Clown Funny organiseert 2 uur durende kinderfeestjes in Salland. Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Clown Funny. Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld en wordt er een snoepketting gemaakt. Tijdens het schminken worden de kinderen omgetovert tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief Salland vanaf: € 160,00 excl. reiskosten en inclusief materialen en BTW.
Duur: 2 uur
Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij.
clown Salland

Fun 4 Events
Clown Funny
T.  06 24 660 380
E. clownfunny@outlook.com

Kvk: 08186204 BTW: 180344092B02