Clown Hellendoorn

 Hellendoorn

Clown Hellendoorn Funny is op aanvraag werkzaam in Hellendoorn. Ballonnenclown Clown Funny Hellendoorn draait voor u op een hoog tempo dieren uit ballonnen. Daarbij maakt zij gebruik van de openheid van de kinderen.

U wilt  twee uur ballonnen in de regio Hellendoorn uit laten delen door Funny?Tarief: € 175,00. Vervolg uur: € 80,00 Tarieven zijn incl. reiskosten Hellendoorn en materialen.  Excl. 6% BTW Kinderfeestjes  Hellendoorn

Funny verzorgt kinderfeestjes van 1 of twee uur bij u in Hellendoorn.

Kinderfeestje door Funny in Hellendoorn 1 uur: Tijdens het 1 uur durende kinderfeestje wordt de jarige extra in het zonnetje gezet. Dit zal Funny doen doormiddel van haar ballonnenact. Alle aanwezige kinderen (max. 20) krijgen hun favoriete diertje in een ballon. (het aantal ballonnen ligt aan het aantal kinderen dat aanwezig is) Daarna gaan we met ons allen heerlijke wollige suikerspinnen toveren en natuurlijk van smullen. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.

Tarief: € 120,00
Duur: 1 uur
Max. aantal kinderen: 20
Bijzonderheden: Tarieven zijn inclusief reiskosten Hellendoorn en materialen

Kinderfeestje door Funny – 2 uur in Hellendoorn.  Tijdens de twee uur feestjes wordt de jarige in het zonnetje gezet tijdens de ballonnenact van Funny. Voor alle kinderen is er zijn of haar favoriete diertje in een ballon. Dan is het tijd om suikerspinnen te toveren. Natuurlijk gaan we hier met ons allen van smullen. Er worden buttons geknutseld en wordt er een snoepketting gemaakt. Tijdens het schminken worden de kinderen omgetoverd tot levensechte tijgers, panters, jachtluipaarden, prinsessen enz…………….. Omdat Clown Funny tijdens het schminken in de kinderfeestjes de aandacht 1 op 1 gericht is, kunnen de overige kinderen een zandtekening maken. Tot slot is er voor iedereen een kleinigheidje uit de grabbelton.
Tarief: € 175,00
Duur: 2 uur
Aantal kinderen: 10
Extra:  Boven de 10 kinderen komt er voor het volledige programma € 4,00 per kindje bij. * tarieven zijn incl. BTW, reiskosten Hellendoorn en materialen. clown Hellendoorn

Fun 4 Events Funny T.  06 24 660 380 E. clownfunny@outlook.com Kvk: 08186204 BTW: 180344092B02